Acıbadem Ünİversİtesİ ve Beylİkdüzü Beledİyesİ İş Bİrlİğİyle Düzenlenen "Afet Sağlığı Çalıştayı" gerçekleştİrİldİ.

Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi, Acıbadem Üniversitesi Sağlık Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Beylikdüzü Belediyesinin birlikte düzenlediği organizasyona; Kızılay, Akom, Akut, Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş., Hacettepe Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Geomek Mühendislik, Yerel Afet Gönüllüleri Derneği, Beylikdüzü Kaymakamlığı, Medikal Arama Kurtarma Derneği (MEDAK), Hello Tomorrow Türkiye, Deprem Öncesi Sıradışı Doğa Olayları Ulusal Gözlem Ağı (DOHAD), Acıbadem Üniversitesi Kuluçka Merkezi Girişimlerinden Nabutech ve Tion şirketleri ile birlikte Acıbadem Üniversitesi ve Beylikdüzü Belediyesi’nin bazı bölüm müdürlükleri katıldı.